Producten

Fiets Leasing


Voordelen Werknemer
✓ Fiscaal interessant 
✓ 30 à 40% voordeel 
✓ Fietsvergoeding 
✓ Zorgeloos leasepakket 


Flexibele verloning
Als werknemer kan u ervoor kiezen om een fiets te leasen voor woon-werkverkeer. De bedrijfsfiets is fiscaal interessant doordat men dit kadert in flexibele verloning. Dit wil zeggen dat u maandelijks een klein deel van uw brutoloon inruilt om tijdens de leasingperiode zorgeloos gebruik te kunnen maken van een fiets naar keuze.
Voordelig afkopen
Na deze periode kan u de fiets afkopen aan een zo laag mogelijke restwaarde, die Team Cyclis altijd op voorhand zal communiceren. U gaat zien dat er een voordeel aan verbonden is van 30 tot 40% ten opzichte van een privéaankoop inclusief de afkoopwaarde en al onze diensten. Daarbij geniet u van een maandelijkse aflossing en hoeft u niet onmiddellijk het hele bedrag te financieren.
Fietsvergoeding
Een ander fiscaal voordeel is een fietsvergoeding die volledig vrijgesteld is van belastingen tot €0,23/km. Indien u naar het werk rijdt met de fiets, is deze bonus zeker en vast een leuke extra. De bedrijfsfiets is daarbij ook cumuleerbaar met de bedrijfswagen of andere vormen verplaatsingsvergoedingen.
Zorgeloos leasepakket 
Bovendien zorgen wij dat u ten alle tijden zorgeloos kan genieten van uw fiets, zowel tijdens woon-werkverplaatsingen als tijdens privéverplaatsingen. Onze diensten bestaan uit een omniumverzekering tegen diefstal en schade, onderhoud gedurende de leasingperiode en pechbijstand.


Voordelen Werkgever
✓ Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen 
✓ Kostenneutraal 
✓ Bijstand 


Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Als werkgever kan u ervoor kiezen om fietsen aan te bieden aan uw werknemers. Zo kan u uw werknemers een extra voordeel gunnen. Maar ook zorgt u voor de gezondheid van uw werknemers door ze te stimuleren om met de fiets naar het werk te komen. Daarnaast past dit ook in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en helpt u mee om onze ecologische voetafdruk te verkleinen.
Kostenneutraal
Bovendien kan het aanbieden van leasefietsen geheel kostenneutraal gebeuren. Indien men dit kadert in woon-werkverkeer, zijn de kosten 100% aftrekbaar in een operationele leasing. In samenhang met het aanbieden van een extra voordeel (flexibele verloning) en een verrekening met het brutoloon, kan het bedrijf de kosten volledig recupereren.
Zorgeloos leasepakket
Team Cyclis biedt ook hulp in administratie en bijstand zodat niemand in het bedrijf tijdens het project bezig moet zijn met fietsen. Wij zijn te bereiken op verschillende telefoonnummers en mailadressen om ieders vragen zo snel en goed mogelijk te kunnen beantwoorden. Wij communiceren alle processen en staan altijd paraat om de werknemers te woord te staan.